О-тентик Дурум/ O-tentic Durum - закваска преміум класу!

О-тентик Дурум/ O-tentic Durum - закваска преміум класу!

О-тентик Дурум/ O-tentic Durum - закваска преміум класу! від компанії Довіряй нам - фото 1
690,29 ₴/кг
Мін. сума замовлення у продавця 100 ₴
В наявності

Доставка

 Нова Пошта100 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 Оплата на картку «Monobank»
 Оплата на картку «Приватбанк»
 Оплата на картку Visa, MasterCard, Maestro
 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок

Опис

Активний хлібопекарський інгредієнт на основі натуральної закваски. Не вимагає тривалого процесу бродіння, надає виробам незабутнього автентичного аромату і смаку, дозволяє отримати пористий "соковитий" м'якуш і ароматну хрумку скоринку. Можливе використання технологій заморожування.

Опис продукту

Це високоякісна закваска преміум класу, що надає пшеничний хліб неповторний своєрідний смак, унікальний аромат, а також хрумку ароматну скоринку.

O-tentic є активним хлібопекарським інгредієнтом на основі натуральної закваски для виробів з хрусткою скоринкою.

O-tentic Durum - це високоякісний преміум продукт з неповторним своєрідним смаком і унікальним ароматом, який не має аналогів.

Створюється за допомогою ферментації на чистих культурах молочнокислих бактерій та дріжджів з повним контролем усіх параметрів на всіх етапах.

O-tentic  - продукт для виробників, що випускають продукцію європейської якості з орієнтацією на преміум сегмент ринку. Допомагає створювати вироби з хрусткою скоринкою та дуже приємним смаком.

O-tentic – активний хлібопекарський компонент, який не має аналогів!

переваги інгредієнта

Дозволяє виключити із процесу дріжджі.
Можна використовувати будь-яку технологію: прискорений метод, безопарний, із уповільненою растойкою тощо.
Дозволяє досягти бажаної структури пористості м'якуша (від рівномірної дрібнопористої до нерівномірної великої пористості).
Сприяє утворенню красивої хрусткої золотистої скоринки, з утворенням гребінця, підриву.
Водопоглинання на 10% більше.
Надає виробам смаку та аромату, властивого традиційним європейським сортам хліба.

Застосування:

Багети
Булочки
сільський хліб
хліб обідній
хрусткі роли
чіабатта


Докладніше
зберігання
Зберігати в сухому приміщенні, що провітрюється при максимальній вологості повітря 65% і максимальній температурі 22 град. Захищати від потрапляння прямих сонячних променів, води та заморожування. О-тентик «живий» продукт і вимагає після розтину пакета зберігання в холодильнику (4 град.) протягом 1 місяця. Після використання необхідно упаковку щільно закривати.

Упаковка:
Одно-кілограмові пакети (розфасовані у картонні коробки по 10 од.)

термін придатності
12 місяців

дозування
4% до маси борошна

харчові властивості
поживна цінність

100 грамів інгредієнта містять:

Білки - 19,3 г

Жири - 1,7 г

Вуглеводи - 61,1 р

Клітковина - 11,3 г

Вміст вологи - 12,0%

Енергетична цінність 1 00 г . - 337 ккал (1430 кДж)

Характеристики

Код товару
4100276
Виробник
Puratos
Країна виробництва
Бельгія
Тип
Весовые
Вес
1000
Состав
Сухая закваска (пшеничная), дрожжи сухие, антиоксидант: аскорбиновая кислота (Е 300), ферменты.
Показати всі